Facts & figures

 

EU domeinen

28 maart 2011
Doet u internationaal zaken of bent u van plan dit te gaan doen? Registreer dan nu uw EU domein "mijn-bedrijf.EU". Voor slechts 49,90 Euro per jaar exclusief BTW regelt Runge Media de aanvraag voor u. Dit bedrag is inclusief 150 Mb server ruimte en 10 emailadressen. Standaard webstatistics en ASP.NET/PHP ondersteuning. Voor meer informatie of vragen over het nieuwe EU top domein kunt u ons mailen op: mijn-bedrijf.EU.

Nieuwe downloads

18 maart 2011
Runge Media introduceert de "Bookmark manager". Een handig stukje software voor mensen die veel op het internet surfen en moeite hebben om hun moeizaam gevonden sites te beheren en terug te vinden. In de Bookmark Manager kunt u trefwoorden ingeven en per site een omschrijving invoeren. Ook kunt u passwords en logins registreren en handige overzichten genereren. Test de Bookmark Manager zelf. Hij is gratis! Er is tevens een nieuwe versie beschikbaar van de voorraaddatabase. Klik op de downloadbutton voor meer informatie over onze gratis programma's.

   

Magento 1.5 e-commerce

20 maart 2011
Magento is -met miljoenen downloads- een van de populairste e-commerce applicaties van dit moment. Het is een open source applicatie gebouwd in PHP en werkt op MSQ databases. Third parties kunnen naar hartelust plug-ins en uitbreidingen op Magento bouwen en dit gebeurd dan ook veelvuldig. Magento ondersteunt het Nederlandse iDeal betalingssyteem en uiteraard ook VISA, Mastercard en Paypal betalingsmogelijkheden.
Runge Media bouwt Magento web shops vanaf € 5000.
Meer info, mail naar info@rungemedia.nl.

Klantenbeheer en facturering

10 maart 2011
Op basis van een door Runge Media ontworpen relatiebeheersysteem, waarmee u ook kunt factureren, bieden we voor free-lancers, ZZP-ers en kleine ondernemers in de maanden april en mei 2011 een speciale maatwerk versie van dit pakket aan met uw branche specifieke wensen. Voor deze aanpassingen betaalt u slechts 370 EURO exclusief BTW. Het programma is Mac en PC compatible. Meer info? Mail naar info@rungemedia.nl voor meer informatie.

 
 

Adobe Dreamweaver CS5

11 november 2010
Dreamweaver CS5 zit weer volgestopt met nieuwe features. De overname door Adobe maakt dat de aansluiting met andere marktleidende Adobe pakketten als PhotoShop nu volledig geļntegreerd is. Ook geeft CS5 goede ondersteuning van XML, XSL en Spry framework voor Ajax. Adobe CS5 is aan te schaffen via de Adobe site of je software leverancier